vineri, 7 septembrie 2012

Vacanta

A fost o vacanta frumoasa!O parte am petrecut-o cu mama,sora si fetele mele!
   Dar a fost deosebita pentru ca m-am intalnit cu o fosta colega de facultate,o prietena,dupa 29 de ani!Parca ne-am despartit ieri,asa de usor a fost sa ne povestim ce am facut in acesti ani!Ziua a trecut repede iar pe seara m-a condus la Ortansa.Dupa cateva zile am plecat la Brasov,la o prietena din copilarie,careia i-am promis de aproape 2 ani ca o vizitez!
Dar Rasnovul este aproape asa ca,la invitatia Getei,impreuna cu Ortanasa,Mihaela si Silvia am petrecut douazile frumoase.
Dupa un tipar al Getei,tot ea,ne-a lucrat la fiecare o geanta si un portofel cu rama!
 Iar in ultima dimineata am facut o plimbare la cetatea Rasnovului!De la fereastra Getei se vede cetatea!Drumul prin padure a fost frumos si nu am scapat prilejul sa fotografiem gentile dar si pe noi cu ele!!!
  Mi-a placut biletul de intrare pentru ca avea blazonul cetatii!!Buna idee!
 Pe drum ne-am intalnit cu un domn ciudat imbracat!Asa am zis noi dar s-a dovedit a fi un ghid din cetate,d-l Samo!Avea un mic muzeu si ne-a povestit lucruri interesante!
Despre cetate voi reveni cu mai multe informatii si fotografii!Am aflat ca era orasul trandafirilor si se numea ROSENAU!
 A fost un week-end minunat alaturi de prietene de quilting!






























8 comentarii:

ghemulet spunea...

ce vacanta..."plina"...Se pare ca ti-a priit...Tare frumoase gentutele...le-ati pozat impreuna ca apoi plecau fiecare pe drumul sau nu?...:P.Bine ai revenit!

Gianina spunea...

Ce vacanta frumoasa ai avut!Plina de momente placute si surprize...ce m-am amuzat cand am vazut ca ati facut sedinta foto si la gentute!Sa le purtati sanatoasa cu toatele!
ps ce mi-ar fi placut sa le cunosc si eu pe toate...

Ela spunea...

Alexuta,bine v-am gasit!!Daaaa,a fost o vacanta frumoasa!!Iar aceste intalniri mi-au prins tare bine!Mai sunt oameni pe care vremurile nu i-au schimbat!

Ela spunea...

Gianina,trebuia sa vezi fetele celor care treceau si ne priveau!!!Nu intelegeau numic!!!Poate le vei cunoaste,de ce nu?!

dani spunea...

Che bello ritrovare un'amica dopo tanti anni!!! Rasnov è molto bella.
Baci. Dani.

Silvia spunea...

Ma bucur ca te-ai simtit bine cu noi, cu toate ca tu cu Geta ati avut treburile cele mai grele de facut. Fara rabdarea si tenacitatea ta in ale "intaririi" materialelor, poate rezultatul n-ar fi fost asa frumos. Astept cu placere o noua intalnire.

Ela spunea...

Eii!Nici chiar asa!Geta a dus greul!La mine trebuia rabdare!!!!Cum sa nu ma simt bine cand erati asa entuziasmate si deschise pentru noutati patch!Iar Geta ne-a arata atatea!!

...tiktakro... spunea...

Frumoase poze , minunata intilnirea ! cred ca ati petrecut clipe de aur...ce vor ramine mereu in amintire. Fericitelor ! :)