duminică, 22 aprilie 2012

BabyquiltNu  chiar babyquilt!De fapt sunt 2 quilturi de 1,60bx1,20m fiecare!Si aici in timpul lucrului!

6 comentarii:

QUILTONLINE spunea...

FRUMOS, FRUMOS, FRUMOS.

Alexandra spunea...

Ela, asta-i baby quilt?! Nu cred. Asta-i capodopera!!!

Ela spunea...

Nu este babyquilt sunt 2 quituri!!Hi,hi,hi!!

Cristina spunea...

Ooo, ce culori frumoase si vesele, parca le aud cantand! :-)

Ela spunea...

Ma bucur ca-ti plac!Pentru 2 gemene era musai sa fie vesele!!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj , nu o fac cu intentia de a abuza de amabilitatea dvs si va rog in momentul in care mai primiti mesajul meu sa imi spuneti numele blogului/siteului . In ultimul timp starea mamei mele s-a inrautatit foarte mult. Va multumesc pentru intelegere )