vineri, 3 decembrie 2010

Actiune colectiva-CRACIUN 2010!


Pentru a aduce putina bucurie unei familii mai putin norocoasa,o bunica si doi nepotei orfani,am lucrat si in acest an un quilt colectiv.Fiecare doamna din asociatie a lucrat cu drag o parte din el iar quiltingul (modelul ) este lucrat manual.El este expus la Sala Dalles si vizitatorii sunt invitati sa cumpere bilete pentru a avea sansa de al castiga la tombola din 24 decembrie!Fiti alaturi de noi pentru a le face acstor copii o bucurie de Craciun.

"SALA DALLES :Pentru aceasta editie, organizatorii Targului Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor si participarea la un proiect special, organizat in scop caritabil: „Stele pentru viitor”.
Asociatia Romana de Pachwork condusa de doamna Adina Popescu ofera un minunat quit traditional realizat din sute de petice cu dim. 2,25x1,80 m. Quiltul asteapta sa fie castigat de dvs.!
Toti vizitatorii vor avea sansa sa castige aceasta lucrare daca vor cumpara bilete la tombola organizata in acest scop.Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 decembrie la ora 12:00 iar castigatorul va fi anuntat pe site.Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles este deschis in perioada 2-24 decembrie, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este gratuita."
Pentru detalii:
Ema Catalin, PR Consultant - Mobil: 0724.202.505 / E-mail: ema.catalin@dallesrevolution.ro
www.dallesrevolution.ro

5 comentarii:

SMA spunea...

Felicitari Ela pentru quiltingul manual!!!! Este superb! Ai muncit mult si cu talent si a iesit un quilt deosebit. Asa o lucrare mare si frumoasa speram sa aiba multi doritori de a o castiga la tombola.

QDO spunea...

Felicitari tuturor, cu atat mai mult tie, Ela, pentru ca stiu ca te-ai implicat cu mare daruire!

Ela spunea...

Dragele mele va multumesc!

QUILTONLINE spunea...

Ela mulţumesc pentru invitaţie, sigur voi încerca sa văd această frumoasă expoziţie la care am participat şi eu cândva.
Felicitări tuturor fetelor implicate în această frumoasă activitate colectivă.

irina spunea...

SUPERB!!Multa munca,imaginatie si talent!Felicitari pentru lucrare!

Irina