duminică, 3 octombrie 2010

Intalnire cu prietenele-3

Si cateva poze cu noi, fericite pentru aceasta intalnire!
Maria, multumesc pentru tot ce ne-ai aratat si multe altele, discutate.Multumesc Adina pentru ca ne-ai dat prilejul sa ne intalnim dar si pentru ospitalitate (gazduire si tratatie).Si la toate, pentru clipele placute petrecute impreuna!
 Spoor la lucru!




















Maria a folosit lutradur.Este interesant dar la noi nu se gaseste , asa ca tot de afara se comanda!!Fantezia fiecaruia poate lucra din plin!!




In loc de manusa clasica de bucatarie, acest patrat , cu o tehnica foaaaarte rapida!Am fost incantata , mai ales ca o poti folosi si la babyquilt!!









Aici am vopsit cu vopsea tip Gallus.Din pacate nu am poza cu panza uscata.A iesit foarte bine si  a rezistat probei spalatului!!



4 comentarii:

QUILTONLINE spunea...

Frumoasa intalnire intre prietene dragi, iar atunci cand ai de povestit si de invatat noi metode si faci cunostinta cu diverse produse si articole ce nu se gasesc pe la noi, atunci revederea este si mai placuta.

Anonim spunea...

Va multumesc pt vizita de pe blog si pt aprecieri!Creatiile dvs sunt minunate si chiar cer multa rabdare.Ma bucur ca v-a ajutat lista mea de bloguri cu retete culinare :)Succes!

IrinaBohemianDance spunea...

Buna,Elena!

Unde se afla locul acesta atat de minunat?Asi vrea sa stiu mai multe!Multumesc,

Irina

IrinaBohemianDance spunea...

Multumesc mult!N-am stiut ca exista asociatia romana de patchwork ...Multumesc de informatie!

O seara minunata,

Irina