vineri, 5 martie 2010

Premiu

Am primit un premiu de la Irina, http://hainutecolorate.blogspot.com/, care realizeaza felicitari superbe si nu numai!Merita sa-l vizitati!Multumesc ,Irina pentru premiu , pentru vizitele si comentariile pe care le faci pe blogul meu!O primavara frumoasa !
Acest premiu are si 5 reguli:
1:Sa postezi premiul!
2:Sa oferi premiul la 12 prieteni!
3:Sa afisezi linkul lor!
5:Sa le dai de stire printr-un comentariu pe blogul lor!
6:Sa scrii din partea cui este premiul!

Sa vad acum cui dau mai departe!!
1.Adinei: http://artadinpeticele.blogspot.com/pentru dragostea ei fata de patchwork si generozitatea ei fata de noi toate, pe care ne-a invatat!
2.Ortansa:http://www.quiltonline.blogspot.com/ pentru perseverenta de a incerca multe tehnici de patch dar mai ales pentru ca finalizeaza lucrarilor si le face in mai multe exemplare!
3.Sanda http://www.sandalutza.blogspot.com/, pentru articolele si pozele deosebite pe care le face si mai ales pentru ca este o PRIETENA !!
4.Daniela:http://quiltunivers.blogspot.com/pentru diversitatea temelor alese si realizarea lor intr-un stil atat de placut,unic!
5.Lucia:http://luciacontan.blogspot.com/,pentru talentul ei la desen si transpunerea pe panza, atunci cand are timp!
6.Csilla: http://kreativ-kezimunka.blogspot.com/ pentru voluntariatul in organizarea schimbului de cadouri si curajul in vanzarile online cu tes.patch!Succes Csilla!
7.Sma,http://smarandapopescu.blogspot.com/
8.Ina,http://inahandmade.blogspot.com/
9.Geta,http://www.cadouri-din-inima.blogspot.com/
10.Kati,http://katafolt.blogspot.com/
11.Reka,http://rekagyongyviragjai.blogspot.com/
12.Edith,http://edithfrincu.blogspot.com/
8

5 comentarii:

Alexandra spunea...

Multumesc Ela!
Eu raman in comunitatea "bloggeritzelor textile" desi nu mai particip cu lucruri cusute de mine, si nici macar blogul nu-l pot actualiza prea des...insa ma bucur de creatiile voastre, si de prietenia dintre noi.

QUILT UNIVERS spunea...

Multumesc mult ca te-ai gandit la mine. Iti urez si eu sa ai parte de o primavara frumoasa, plina de bucurii!

Edith spunea...

Ela iti multumesc frumos! :)

Csilla spunea...

Multumesc frumos! :)Daca vrei s aparticipi la jocul meu de aniversare pentru quiltul galben-albastru cu flori, nu uita ca pana la ora 10 trebui sa pui o postare cu acest joc. Evident nu te obliga nimeni, doar ca ai lasat comentariu la acea postare si m-am gandit poate vrei...

Anonim spunea...

Mie nu mi l-ai trimis.
Julieta