luni, 28 septembrie 2009

Olanda 2009

Am descoperit patchworkul in februarie 2007.De atunci descopar mereu tehnici noi, lucrari deosebite care imi incanta ochii si sufletul prin culoare ,prin tema lucrarii , prin executia insasi! Dar cel mai important este ca am descoperit persoane deosebite cu care am legat prietenii! O astfel de prietena este Carmen,de la care intr-un timp foarte scurt am invatat foarte multe!Nu avem un an de cand ne cunoastem dar am avut bucuria sa ma invite la ea si sa cunosc astfel o particica din Olanda.Din motive obiective, nu am reusit sa respectam planul de plimbari propus de ea dar am castigat pe planul patchworkului (eu ) .M-am bucurat la fel de mult ca si de o plimbare! Carmen este o perfectionista si quilturile hawaian de pat o dovedesc din plin! Asa am avut timp sa montez si un hawaian mare , de pat!!
Mi-au placut oamenii pe biciclete , cum se circula fara claxoane (nu am auzit nici unul!!!), nu am vazut praf , totul era verde dar a si aplouat aproape tot timpul! Sigur sunt si lucruri neplacute dar mi-a placut ca toate pareau la locul lor ,totul se invartea ca intr-un mecanism bine intretinut!
Aici aveti cateva poze din orasul Groningen si din tren cateva imagini cu ferme olandeze!
http://picasaweb.google.com/ghioc.elena3/Olanda2009
Multumesc inca o data Carmen, pentru tot ce mi-ai aratat si invatat!





3 comentarii:

Alexandra spunea...

Ma bucur ca ai avut cateva zile de vacanta frumoase, chiar daca a plouat. E excelent sa lucrezi impreuna cu o prietena!
As vrea sa ii transmit si lui Carmen salutari prin intermediul acestui post!

QUILT UNIVERS spunea...

Ma bucur mult sa aud de astfel de intalniri si ma bucur mult Ela ca te-ai intors cu tolba plina de invataminte in ale patchworkului.

Ela spunea...

Sanda si Daniela, multumesc pentru comentariile voastre!Da, am invatat multe ,am vazut multe noutati si zilele petrecuta cu carmen au fost frumoase!