marți, 26 mai 2009

22.mai 09


Am avut un sfarsit de saptamana foarte frumos !A venit in vizita Ortansa!Desi a stat prea putin si nu am reusit sa lucram decat un portfard!Dar am vorbit despre o multime de lucruri, s-a uitat la toate revistrele si cartile de patch pe care le am !
Am vizitat si orasul!Aici, in fata teatrului Gh. Pastia. Dar am uitat sa facem poze impreuna!


Aceste hexagoane mi le-a daruit Ortansa! Cel mare este al meu, cu latura de 2,8cm iar ale Ortansei sunt cu latura 1,00cm-1,2cm si 1,4cm!
Dar are si cu latura mai mica,in poza de mai jos , de 0,9cm!!!
Aici o alta surpriza , intr-un log cabin poza mea de anul trecut la Breaza!

Aici sunt hexagoanele minuscule de 0,9cm latura!Nici nu le poti tine bine in mana!
Am vizitat o doamna in varsta , care avea multe broderii dar eu am facut o poza la acest "obiect"-nu stiu cum sa-l numesc! Este broderie pe catifea visinie si dupa cum vedeti , acolo tine peria pentru pantofi!

De la Betty aveam cartea Annei Faustino, care a impresionat-o pe Ortansa!Asa ca ne-am facut planuri!O tentatie a ramas si vopsitul , deci ne pregatim cu tesatura, vopsea si studiem!
Sper sa ne revedem cat mai curand!Pacat ca nu suntem mai aproape!Cand ai cu cine sa discuti, iti vin si idei mai multe si lucrezi mai cu spor!

7 comentarii:

tiktakro spunea...

Ce frumoase cadouri ai primit !!! in special blocul log-cabin cu poza ta este un cadou nepretuit! ai o prietena cu suflet mare ! ;)

lili.constanta spunea...

la mai multe intalniri! :)

Alexandra spunea...

Bravo voua! a fost un weekend frumos.
Acum e randul tau sa vii pe la Constanta :-)

PS. Hexaoanele alea sunt groaznic de mici!!! :-))

Elena spunea...

Ce intalnire frumoasa! Si mie imi place cand ma intalnesc cu peticelele din Constanta si mai ales cu cele care vin in vizita din alt oras. Va asteptam! Elena

QUILT UNIVERS spunea...

Bravo, Ortansa e foarte frumos log cabinul cu poza Elei!
Imi place de voi ca reusiti sa va intalniti. Sunt clipe magice.
va pup

Liana spunea...

Ce frumos! Pacat ca aceste intalniri sunt totdeauna prea scurte...:-(

Geta Grama spunea...

Ce intalnire frumoasa ! Ce cadou minunat ! sper sa ajung sa fac si eu hexagoane din acelea minuscule, inainte de a ajunge la pensie.